Home

Live Cooking

Foto Impressie

Contact

Live Cooking

Dit is een concept dat alle gasten tevreden stelt.

Al geruime tijd voor de gasten aanwezig zijn beginnen de koks hun keuken op te bouwen en aan hun voorbereiding. Als de gasten arriveren komen zij een professionele keuken met zware gietijzeren pannen ovens, wok, koeling, snijplanken end. tegen. Uiteraard is deze keuken bemand met echte zeer professionele koks in strakke koksbuizen. Deze zijn dan bezig het eten van de gasten te bereiden. U moet zich voorstellen dat er verse groente en fruit soorten op de werkbank liggen die op dat moment gesneden worden en dat er al gekookt en gebakken wordt. Dit ruikt lekker en is natuurlijk erg sfeervol. Al vanaf het begin kunnen de mensen beginnen met het eten van de appetizers en andere hapjes die terplekke voor hun worden bereid. De hele avond wordt er gebakken en gekookt tot dat iedereen tevreden is en voldoende heeft gegeten. Het assortiment wat bereidt wordt zal samengesteld worden met de gastheer/vrouw die zijn gasten het beste kent. Daarmee wordt ook de prijs bepaalt. 

De voordelen van dit concept.

Iedereen kan eten wanneer, wat, hoeveel en hoe vaak hij/zij wil. Doordat het eten over de hele avond verspreid is vormen er zich geen lange rijen voor het buffet. Er is dan ook geen moment dat het feest moet worden onderbroken voor het eten. Dit komt de gezelligheid zeker ten goede. Doordat er gekookt wordt tot iedereen tevreden is zijn er ook nooit geen klachten. Ook gasten met een dieet kunnen mee eten omdat ook voor hun speciaal iets naar hun wens bereidt wordt.  

Enkele gerechten die er zoal bereid kunnen worden.

Zalm, garnalen, kip, biefstukjes, kalkoen, rijstschotel, aardappeltjes, gratin, wokschotels en alles wat hier niet staat. Elk buffet wordt aangekleed met salades, sausen en vers ter plekken afgebakken brood. Dit alles kan ook in de vorm van een walking diner of lunch / brunch.

Kort samengevat dit is HET concept.

 

Datacure